ابتدا از تمامی دوستانی که با ایمیل ها و نظرتشان بنده را مورد محبت قرار دادند کمال تشکر را دارم.
متاسفانه به دلیل مشکلات تحصیلی و کاری نتوانستم وبلاگ را به روز کنم.
اما در اسفندماه دوباره کار به روز رسانی را با لطف خدا آغاز خواهم کرد.
موفق باشید
تجربیات و تکنیک های پیشرفته در نگهداری و پرورش ماهی دیسکاس
ابتدا از تمامی دوستانی که با ایمیل ها و نظرتشان بنده را مورد محبت قرار دادند کمال تشکر را دارم.
متاسفانه به دلیل مشکلات تحصیلی و کاری نتوانستم وبلاگ را به روز کنم.
اما در اسفندماه دوباره کار به روز رسانی را با لطف خدا آغاز خواهم کرد.
موفق باشید
در داروخانه ها و داروسازی ها قابل دسترس است.
۲)آکریفلاوین:
این دارو همچنین با ترکیب ۳-۶ دیامینو - ۱۰ کلرید متینا کریندیوم با ۳-۶ آکریندیامین ارائه میشود.
با نامهای آکریفلاوین خنثی - اوفلاوین - نوتروفلاوین و جوناکرین نیز شناخته میشود.
۳) زاج سفید :
به سولفات آلومینیوم پتاسیم مراجعه شود
۴ ) سولفات آلومینیوم پتاسیم
به آن زاج سفید - آلوم پتاسیم و کالینیت نیز می گویند
۵) آئورومایسین
به کلرو تتراسایکلین مراجعه کنید
۶) بورگال:
یک محلول تزریقی و شامل ترکیبی از تریمتوپریم و سولفادوکسین می باشد
۷) کلسیپوت:
یا فسفات کلسیم
۸) کلرامفنیکول
به نامهای کلرومایسیتین- انیکول - لوومایستین - سینتومایسین - کلروساید- دیترومایسین - پاراکسین -
کلرونیترون- کمیسیتین - فارمسیتینا - تووسین - اینترامایسین - ساینتو مایسین - کامیستین نیز شناخته میشود.
خود کلرامفنیکول را در داخل ایران میتوانید به صورت قطره چشمی تهیه نمایید.
۹) کلرو تتراسایکیلین:
با نام ارومایسین - بیومایسین - ویمسین نیز معروف است.
۱۰) کومبیسونیوم:
یک نوع پماد چشمی ست که در صورت در دسترس نبودن می توان از سولفات نئومایسین به صورت حمام استفاده کرد.
۱۱) کونکورات
به تترامیزول مراجعه کنید
۱۲) کوتریمتساوا- فورته
حاوی سولفامتوکسازول و تری متوپریم میباشد
۱۳) سولفوکسید دی متیل:
به صورت دولیکور - اینفیلترین -درومیسول -دوموسو - DMSO - SQ 9453 نیز شناخته میشود. ماده بسیار سمی
۱۴) درایلین
به سولفا متوکسازول مراجعه کنید
۱۵) دایلوکس:
یک ماده شیمیایی کشاورزی ست
۱۶) اوساپریم
به سولفامتوکسازول مراجعه کنید
۱۷) فلاگیل
به مترونیدازول مراجعه کنید
۱۸) فلوبندازول
به فلوموکسال و فلوموکسان نیز معروف است
۱۹) فلوبنون
ترکیب ۱۰ میلی گرم فلوبندازول در ۵ لیتر استون یا سولفوکسید دی متیل برای ۱۰۰ میلی لیتر آب است
۲۰) فرمالین:
به فرمالدئید - فرمول- نیز مشهور است
متاسفانه امروز یکی از بهترین دیسکاس هایم را از دست دادم. فقط و فقط به خاطر نبود دارو.
همانطور که میدانید اکثر داروهایی که برای ماهی ها استفاده میشود در داروخانه ها موجود است اما متاسفانه هنگامی که برای خرید یکی دو نمونه مراجعه کردم گفتند که تولید این داروها متوقف شده و هیچ جایگزینی هم ندارد.
حال بحث ماهی به کنار. خدای نکرده اگر انسانی به این داروها نیاز داشت چی اتفاقی پیش می آمد؟؟
تصور کنید که با پاسخ :" تولید این داروها متوقف شده " چه حالی به آدم دست میدهد. در حالی که می دانی که درمان قطعی با این داروست و در عرض کمتر از 72 ساعت بیماری رفع میشود اما با نبود دارو باید به انتظار بنشینی و شاهد مرگ عزیزان خود باشی.
در پست بعدی سعی می کنم تا نام تمام داروهای مورد استفاده برای درمان بیماریها را برای انواع ماهی ها با ذکر تمام نام های تجاری که معروف هستند بگذارم. امیدوارم که اگر به دنبال دارویی برای درمان بیماری ماهی خود هستید و پیدا نمی کنید با خواندن لیست بالا و فهمیدن نام دیگر تجاری آن و شاید به کار بردن نمونه مشابه آن در درمان ماهی خود موفق باشید.
به امید روزهای طلایی آینده